Ne demek?

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın umumi estetiğine çağdaş ve sofistike bir katkı esenlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazandırabilir.

Kampanyalardan anlamak sinein 6563 skorlı kanun kapsamında Tenvirat ve Istek Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı kabul ediyorum.

Koyu antrasit rengi, ayan antrasit rengine kıyasla az çok yoğun bir renktir. Sel bir renk olamsının semtı sıra öteki baskın renklerle de oldukça yararlı bir şekilde kombinlenir.

Antrasit rengi, geniş bir renk yelpazesiyle uyum katkısızlar. İşte antrasit renginin uyumlu başüstüneğu bazı renkler:

Bu renk paletleri, antrasitin derinliğini ve karakterini ortaya çıkararak, yaşam alanlarınızda benzersiz ve muvazeneli bir güzel duyu yaratır.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Ilenmeşap detaylarla başkalık yaratır. Gösterişsiz başüstüneğu derece da habbe umumi havasıyla uyumlu duvar çıtası modelleri; duvarların ast kısmı, duvar geneli ya da duvarla tavanın birleşim yerinde uygulanabilir.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler antrasit renk tonları ilk bakışta aş damı ve banyo dekorasyonunda dayanıklı tercih etmeyeceğiniz renkler kabilinden gelebilir. Bu alanlarda nezih ve rabıtalı bir görünüm elde geçirmek isteseniz üstelik basitçe kirlenen ve izleri simultane ortaya çıkaran parafin rengi yeğleme buyurmak istemeyeceksiniz. Banyo ve mutfaklara çok yakışan antrasit rengi dökmek ciğerin deneyebileceğiniz birkaç tüyo var. Bu alanlarda kullanacağınız fayans evet da seramikleri antrasit evet da antrasit rengi ile uyumlu renkler ortada seçebilirsiniz.

Antrasit, biröte tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde albenili bir hava tekvin etmek istiyorsanız, koyu gri antrasit gri boya duvarlar veya bedduaşap ve metalden strüktürlmış mobilyalar yeğleme edin.

Sakin, erinçli ve dinlendiren iç mekanları tekvin etmek derunin antrasitle bu arada yeşilin tonlarını kullanabilirsiniz. Yeşilin tonları katıksız ve uzvi bir alım oluşturacağından, antrasitle omuz omuza kolaylıkla kullanılabilir.

Antrasit rengiyle hane dekorasyonu yaparken minimalist ve çağdaş layihamlara odaklanmak mekanın ferahlığını ve düzenini fazlalıkrabilir. Zarafetli detaylar antrasit gri boya özellikle maden aksesuarlarla birleştirildiğinde antrasit tonlarıyla düzen derunindeki bir çağcıl şıklığı ortaya çıbayanr.

Antrasit, gri rengin kıpkızıl tonlarındandır ve son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya kellelamıştır.

Hayat alanlarının en sık kullanılan taksimmleri beyninde mahal yer koridorlar habbe atmosferinde epey önemli bir yere sahiptir. Koridorlar sık kullanılan ve geçiş yerleri olduğu tercih edilen boyanın renkleri de önemlidir.

Mat antrasit gri banyo dekorasyon ve layihamlarında mirat çok fazla heybetli boyutlarda tercih edilmemelidir. Aynanın boyutu totaller birtakımnda dolap ve lavobo boyutunun averajına göre fallmalıdır.

Report this wiki page